Terug

  • Maandag - vrijdag voor 19.00u besteld*
  • Nieuwsbriefkorting €7,50
  • 30 dagen bedenktijd

Maattabel Lomer wandelschoenen en tips voor verzorgen en reinigen van de Lomer wandelschoenen

Maattabel Lomer wandelschoenen

De pasvorm is optimaal dat de voet goed in de schoen zit en niet de indruk wekt niet te nauw en niet te wijd te zijn. De hiel moet stabiel zijn, tussen de vingers en de punt van de schoen moet ongeveer 1 cm ruimte zijn.
Probeer op het schoeisel te staan, controleer de flexibiliteit ervan, met name ter hoogte van de wreef bij het uitvoeren van bepaalde stappen en buigen.
Vaak worden wandelschoenen te nauw gekocht, waardoor het lopen in gevaar komt als dit meer dan een paar uur zou duren. De voet heeft de neiging, in een langdurige positie op te zwellen, waardoor de druk binnenin toeneemt van de wandelschoen.

Het is eerder aan te raden om bij twijfel schoenen een halve maat of zelfs een maat groter te kopen, zodat ze zelfs met sokken aanzienlijk kunnen worden gebruikt, vooral in de winter.

Lomer wandelschoenen reinigen en verzorgen

Om een ​​lange levensduur van uw wandelschoenen te garanderen, moeten de volgende stappen worden genomen na elk gebruik, wanneer schoeisel is blootgesteld aan vuil of vocht.

Verwijder de binnenzool, zodat deze op natuurlijke wijze kan drogen. 

Laat de schoenen op natuurlijke wijze drogen, uit de buurt van warmtebronnen zoals radiatoren en uit de buurt van direct zonlicht. Als u uw schoenen blootstelt aan overmatige hitte, kan het leer hard worden en barsten.

Laat eventuele modder drogen voordat u het wegveegt met een zachte borstel.

Voor hardnekkig vuil of vlekken, reinig het bovenwerk voorzichtig met schoon warm water. Gebruik geen zeep of wasmiddelen en was uw schoenen niet in een wasmachine, omdat dit het bovenwerk kan beschadigen.

Je schoenen kunnen worden behandeld met wax of leerbeschermer, let op: wax mag niet worden verwarmd - dit kan de poriën van het leer verstoppen, waardoor het ademend vermogen vermindert. Bij het waxen van suède merk je misschien dat het leer gladder en donkerder wordt, dit is een natuurlijke esthetische verandering en heeft geen invloed op de prestaties.

Bewaar je schoenen bij kamertemperatuur; blootstelling aan extreme warme en koude temperaturen kan leiden tot verharding en barsten van het leer.

Zorg er bij het uit- en aantrekken van uw schoenen voor dat u de veters volledig losmaakt en de tong uitrekt. Als u uw voet herhaaldelijk in het schoeisel duwt, kan de voering van de hiel beschadigd raken en kan de hiel bezwijken.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Hardloopschoenenonline.nl 8,9 / 10 - 14 Reviews @ Webwinkelkeur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »