Terug

 • Maandag - vrijdag voor 19.00u besteld*
 • Nieuwsbriefkorting €7,50
 • 30 dagen bedenktijd

Retourbeleid

Retourprocedure en herroepingsrecht: 
 

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Wij storten binnen 7 werkdagen het aankoopbedrag + de verzendkosten van de geretourneerde artikelen terug op het rekeningnummer waarmee betaald is (alleen wanneer de gehele bestelling wordt geretourneerd). 

Voor je een artikel retour stuurt, raden wij je aan onze voorwaarden van retourzending door te lezen.

Alle geretourneerde artikelen, dienen aan de volgende voorwaarden te voldoen:

 • De annulering vindt plaats binnen de zichttermijn van 30 dagen, na het verstrijken van de zichttermijn, wordt de koopovereenkomst een feit.
 • LET OP: als je een (of meerdere) artikel(en) terugstuurt en daardoor is het oorspronkelijke orderbedrag lager dan €24,99, dan wordt alsnog €2,99 (€3,99 voor orders naar België en Duitsland) verzendkosten in rekening gebracht.
 • Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
 • Alle labels en kaartjes zitten nog aan het artikel bevestigd.
 • Het artikel is niet gebruikt (het passen van schoenen wordt niet als gebruik gezien).
 • Indien mogelijk is de schoenendoos onbeschadigd en niet beschreven of beplakt.
 • Indien je een account hebt aangemaakt, kun je de retour aanmelden via het digitale retourformulier in je account en/of voeg het bijgeleverde retourformulier toe bij de bestelling.
 • Indien je geen account hebt aangemaakt en als gast een bestelling hebt geplaatst, kan je de retour aanmelden via: [email protected] en voeg het retourfomulier bij de bestelling.
 • Vermeld duidelijk het antwoordnummer van de Shoe Shop Online/hardloopschoenenonline.nl op de verzenddoos.

  Shoe Shop Online/Hardloopschoenenonline.nl
  Antwoordnummer 16069
  2501 VE Den Haag

 • De retourzending wordt degelijk verpakt zodat artikelen niet tijdens het transport kunnen beschadigen.
 • Productverpakkingen dienen stevig verpakt en onbeschadigd retour gestuurd te worden. Verpak de schoenendoos, bij voorkeur in de Hardloopschoenenonline.nl verzenddoos zodat de schoenendoos tijdens transport niet beschadigd.
 • Voor onbruikbare schoenendozen zijn wij genoodzaakt € 5,00 in rekening te brengen.

 
Ontvangstcontrole: Controleer direct na ontvangst van je bestelling of de artikelen onbeschadigd, compleet en volgens de factuur geleverd zijn. Mocht dit niet het geval zijn, dan dien je dit binnen 24 uur na ontvangst via [email protected] of telefonisch via 070 - 205 49 67 aan ons te melden. Wanneer je de artikelen in gebruik neemt, is de levering geaccepteerd.

Kosteloos retourneren: Retour zenden is altijd gratis!
Op het postkantoor kan je het (retour)pakket afgeven en dan wordt het gratis verzonden, mits het antwoordnummer duidelijk vermeld staat op het pakket.  

Zijn er verzendkosten in rekening gebracht bij het plaatsen van de bestelling en wordt de gehele bestelling retour gestuurd, dan worden ook de verzendkosten retour gestort, binnen 7 werkdagen na ontvangst van de retourzending.

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Hardloopschoenenonline.nl 8,9 / 10 - 14 Reviews @ Webwinkelkeur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »