Terug

  • Maandag - vrijdag voor 19.00u besteld*
  • Nieuwsbriefkorting €7,50
  • 30 dagen bedenktijd

Saucony hardloopschoenen (2)

Saucony hardloopschoenen

Filters

Saucony hardloopschoenen
Saucony is een echt hardloopmerk en dwingt zichzelf dan ook om constant te verbeteren op gebied van product en design. Saucony is een Amerikaans bedrijf dat zich specialiseert in hardloopschoenen en sportkleding. Saucony bestaat al 120 jaar. Bij Saucony willen ze beste hardloopschoenen maken met focus en passie. Naast neutrale hardloopschoenen heeft Saucony ook anti-pronatie hardloopschoenen. Bij het produceren van de schoenen wordt er gekeken naar de voetmaat van de hardloper, looptype, boogtype, pronatie en looplocatie. De juiste uitspraak van de naam Saucony is ‘Sok-a-knee’.

De geschiedenis van Saucony
De eerste fabriek van het bedrijf werd opgericht in 1898 in Kutztown, Pennsylvania. Saucony begon toen met het maken van kinderschoenen, zij produceerden toen nog geen heren- en damessneakers. Het merk werd opgericht onder de naam ‘A.R. Hyde & Sons’ in 1910 door de Russische Cobbler Abraham Hyde. Toen in 1979 twee hardloopschoenen van Saucony geselecteerd werden door Runner’s world magazine werd de vraag naar het product twintig keer zo groot. Hierdoor werd Saucony het dominante merk van Hyde en werd de naam officieel gewijzigd naar Saucony.

Saucony voor verschillende loopsporten
Saucony is een écht hardloopmerk. Het bedrijf is een populaire producent van hardloopschoenen, Saucony maakt bijvoorbeeld schoenen voor specifieke atletiekevenementen. Het bedrijf biedt een verscheidenheid aan loopschoenen, zoals hardlopen, trailrunning, racen (hardlopen) en wandelen. Elk van deze soorten schoenen maakt gebruik van een specifieke technologie die relevant is voor de activiteit. De schoenen zijn ontworpen voor drie hoofddoelen: racen, rennen en lopen. Saucony richt zich op het verschil tussen wandelaars en hardlopers. Een wandelaar heeft andere behoeftes dan een hardloper.

Waarom kies je voor Saucony?
Saucony is een Amerikaans sportmerk dat vooral onder hardlopers wereldwijd erg populair is. De hardloopschoenen worden dan ook speciaal voor atleten ontworpen. Saucony ontwerpt met grote aandacht voor de wensen van de atleten. Dit zorgt ervoor dat de schoenen wereldwijd veel worden verkocht. Saucony gebruikt de perfecte zool die zorgt voor een ideale demping en ondersteuning. Alle Saucony schoenen zijn geschikt voor dagelijks gebruik. Saucony blijft voortdurend nieuwe looks en technologieën introduceren, maar de oude methodes die goed werken verliezen ze niet uit het oog.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Hardloopschoenenonline.nl 8,9 / 10 - 14 Reviews @ Webwinkelkeur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »